Jump to content
SAU Community

6BANGER

Members
  • Content Count

    84
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Community Reputation

3 Neutral

About 6BANGER

  • Rank
    Rank: RB20DET

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Perth

Previous Fields

  • Car(s)
    Skyline R34
  • Real Name
    Salah

Recent Profile Visitors

3,889 profile views
  1. I will try to test it with a Nistune ECU as soon as I get a hold of one. In the mean time, I was hoping its a matter of running a direct feed someone to by pass this issue
  2. I have the same issue and been losing hair everytime I take another look into it. I can understand the frustration Here is what I have tried so far... 1. Run a wire from the speed sensor in the gearbox to the cluster and ECU 2. tested for continuity between ABS computer and cluster (speed signal wire) - all ok 3. tried a second hand cluster that was working at the time 4. used self diagnostics and got the following codes (26 - 44 - 46 )
  3. I also tried running a wire directly to the ecu. didnt work either
  4. I got a 25Det NEO installed in a R34 GT and lost speed signal. I checked the gearbox and found the black and brown wires that run to the speed sensor. Question is, where abouts on the cluster do I need to run this wire to? I have already tried running a direct wire from the brown on the speed sensor to pin 19 on the back of the cluster which didnt work. I can confirm there is nothing wrong with either the sensor or cluster so its down to a wiring issue.
  5. Before we get into it, I have been searching the entire Internet and the R34 manual for the past week without much luck. Now, here is the problem. I have a R34 GT which came with a RB26 engine setup for RWD. It also came with the RB26 loom and ECU. This Everything worked well along with the R33 gearbox. After building the RB26, I decided to swap the motor with a RB25det NEO engine, gearbox, loom and ECU. Yes, this is when the speedo stopped working. I have traced the issue down to the TCS/ABS ecu as the GT (NA) ECU does not have TCS but the GTT ECU is now looking for a signal from the TCS. Here is what I have tried so far... 1. Run a wire from the speed sensor in the gearbox to the cluster and ECU 2. tested for continuity between ABS computer and cluster (speed signal wire) - all ok 3. tried a second hand cluster that was working at the time 4. used self diagnostics and got the following codes (26 - 44 - 46 ) 2 of them related to TCS/ABS The golden question is How can I get my speedo to work again???
  6. Yes, the left wheel speed sensor is connected in the engine bay. However, the wiring loom near the ECU uses different connectors between the GTR and GTT. I was hoping someone can shed some light into how the GTT body loom can be connected to the GTR ECU.
  7. Hey mate did you end up doing the engine swap? I have a R34 GTR RB26 in my GTT and currently running the RB26 engine loom and GTT body loom just like you mentioned. Engine starts and drives but I have the ABS light on due to the left wheel speed sensor.
  8. Hey mate I used a universal TPS from plazmaman. Here is the link. https://plazmaman.com/shop_itemdetail.php?itemid=320
  9. RB25 NEO Plazmaman plenum and throttle body $1000. Garrett gt3076r, 6boost mani, hoses/lines, exhaust dump with wastegate flange $2,500. RB25 Neo PowerFC inc boost controller value and hand controller $1000. PWR front mount and piping, blitz bov, z32 afm with plug $750. Also have 1000cc injectors (unsure of brand) with fuel rail and plug in loom and sard regulator for $750 This is a complete 400hp bolt on kit that will save you the cost of fabrication. All Located in Perth, WA
  10. I'm looking for a 60mm genuine Defi link meter bf oil pressure gauge, sensor and wiring. Prefer model df04401 which the White light version 0417796179
  11. Wastegate is 44mm and not 38. 1 sold and 1 left Drift wing sold Twin pipes exhaust sold Turbo kit sold Mono steering wheel sold R34 cross over pipe. Sold
  12. sorry guys have been away for a while. R32 Guards sold R34 GT Wing - Black
×
×
  • Create New...