• Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


Sign in to follow this  
xgen

R33 Clock Prblem

Recommended Posts

hi guys this is my first post and hopefully some one can help me.

i just bought a r33 1998 series II last weekend and i put in a new stereo the other day and today when i was trying to connect a monitor i must of sum how made the clock stop working but all wires st appear to be connected can any one plz help me or am i better taking it to a auto electrition

cheers

Edited by xgen

Share this post


Link to post
Share on other sites

probbaly just a blown fuse, check the fuse box under the hood or possibly theres one under the dash on the drivers side.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this