Jump to content
SAU Community
  • Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


Premo23

Boost Controller Install Problem

Recommended Posts

Gday Everyone,

I have just installed a Dual-Stage Turbosmart Boost Controller on my R33 GTS-T. Have connected it up as per the install diagram has said to do and when on low boost the car pulls fine and then when switching to high boost and running it, the car jults when accelerating. Low boost setting is 7psi and high is 10psi. Any ideas what this problem would most likely be?

Thx James

Link to post
Share on other sites
vacuum leak maybe, or do you have a boost gauge maybe boost is going to high and your getting fuel cut

I do have a boost gauge which i installed and it reads correctly as set but it just jults on high boost for some reason. Have been over it a few times closely and cant see any vacuum leaks.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...