Jump to content
  • Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


Recommended Posts

Just a hot-topic style thread.

Feel free to post up one and ill add it in when i get some time.

Issues/Parts/Fixes/Modifications

Common Problems

V35 Fuel Economy

Headlights - Xenon vs Non-Xenon

V35 - Modifications

Transmission Info

DIY's

AV Input - Rear Camera

Other Items of Interest

V35 - Insurance Prices

V35 - Parts/Accessories info and Intro thread

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still not working---2years 5 months later ???? :rofl2:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah cmon guys. Clean up the internet. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...