Jump to content
SAU Community
  • Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


lench

Mongoose M80g Turbo Timer/boot Release

Recommended Posts

I know this a really old thread but its as close as I can find to my problem.

I'm installing a an M60 into my car and I cannot get the boot release to fire.  If I Hold button 2, for 3 sec and I get four flashes of the alarm but no pulse from CH2, Output wire.  (This is what I expected, although the manual is very light on) I checked if CH 2 was an earth switch wire but again nothing. 

Struggling with this. Does anyone know the problem?

Link to post
Share on other sites

Found the problem. I had wired +12V to the wire and it had blown a chip in the alarm. The manual only gives a small cryptic reference to the wire being an earth by putting a (-) in one place. Thanks to the guys at Mongoose for replacing that chip. They were very helpful and with a relay in place the system now works well.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...