Jump to content
SAU Community
  • Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


Horn Not Working


Ty1
 Share

Recommended Posts

hi all, the other week my horn just stopped working all of a sudden. It's had me stumped for the last few days as I'm not that great with the electrical side of cars. I knew the relay wasn't buggered as it would click over when the horn was pressed in. and it wasn't the fuse as I swapped that over for a brand new fuse. So today I went out and bought a new horn which had the two prongs on it and ran a wire from one of the prongs to the chassis to ground it and it worked! So my question is where do the factory horns get grounded as this was the problem in the first place. And out of curiosity what's the little black plug next to the horns? Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share



×
×
  • Create New...