• Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


Recommended Posts

I recently bought a manual converted R33 GTST shell and a n/a rb25de (P plate reasons) dropped it in and wired it up and put all the fluids in and when I went to start it, it clicks once and then the whole car turns off.

Any help would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sound like a battery terminal problem. Clean the battery terminals and the wiring connectors to the terminals and do not over tighten the terminal clamps.

if the same thing happens after the clean see if you can get to the main Starter terminal and check that it is tight.

Michael.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now