• Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


Recommended Posts

Ive just recently checked vaccum lines AGAIN, cleaned my afm, aac valve on my rb25det neo thinking that will solve my low rev hunting issue but still hasn't changed my problem. I followed the tutorial on how to clean the aac value, followed mostly everything on the tutorial but when it came to the adjustment on the idle i realised the the tps on the neo's are different? From here i became puzzled so if anyone has any information on this topic im all ears.

My neo's completely standard only has a tap on it.

Any help will be good. Thanks.

Edited by Dbro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now