• Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


Recommended Posts

Hello,

Ive just completed my Rb25det neo swap into my r32. Its having a miss on idle, I get RB's dont idle great anyway but i just wanted to get an idea on what might be causing it.

Below vid sounds a bit like my car (but isnt my car)

My engine is fully stock, just front mount and a walbro fuel pump. I have a cheap FPR I'll chuck in to make sure its not getting too much fuel.

I have only done one pull since the swap and it felt ok, I just wanted to make sure it was safe before I take it for a proper drive.

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, CU's GTR said:

Could be the coil pack.

I have seen many many threads of people going down the rabbit hole with RB misfires. Playing the game of buying all the things until one fixes it :), it seems for them though the car barely idles at all..

Share this post


Link to post
Share on other sites

My guesses are:

- Bad coilpacks/sparkplugs

- Vaccum leak

- Dirty fuel injectors

- Engine issues 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now