• Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


wabbit75

r34 gtt misfire at 4000-4200 rpm

Recommended Posts

herro

r34 gtt

had the car for a year running like a dream. then nek minute, it runs like a three legged dog

so at 4000 - 4200 rpm and only then and onward  it misfires but up to then it runs perfect  .. 

it has brand new coils and plugs   tried another m.a.f

only thing done too the snot box is a gfb electronic boots controller  set to 10 psi max

disconnected it put it back on the duel stage solenoid.  same thing happens  but only will produce 5 psi max .. feels very slow .. v dub beetle would kick its arse haha

thoughts are boost sensor or c.a.s.  but have wizzed the multimeter on getting correct readings.  

engine light is not on

like i say been running perfect with no mods for this to happen 

see if anyone has some thoughts cheers    

 

 

 

Edited by wabbit75
forgot car make

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try the TPS? (throttle point sensor). Happened to me, got that replaced and i'm allgood now!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now