• Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


Sign in to follow this  
chi1

v36 crank no start issues

Recommended Posts

hi everyone ,

Am totally new to this but i recently got a 250gt 2007 HR. The car cranks but will not start.The first diagnostic  was done  but gave no errors...we checked the spark plugs , compression ,  changed the crank sensor , checked the fuel pump, got an auto electrician to check the grounds.does anyone have any ideas to help us get back?

Edited by chi1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does the security light stay on while cranking?  these are the symptoms you will see if NATS can't read the key chip, or reads an unrecognised chip.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do as previous replier and check the security light.

If not it may be the camshaft sensors, they sometimes throw a code, sometimes not (this happened to my v35).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this