Jump to content
  • Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


blitzer31

R33 Boot/Trunk Lid Alignment

Recommended Posts

Hey Guys, 

Had to replace my Boot/Trunk Lid for my series 1 R33 as the other was broken into. Got one from a guy on gumtree pretty cheap but oh man for whatever reason its not aligning and the gaps are huge, can fit my fingers in them. Anyone have any ideas or what the go is? spent hours on it and got nowhere. The main issue is where the taillights and the skyline garnish is. 

Not sure if it is because of the aftermarket tail lights. 

See attached photos. 

Any help would be great guys.

 gaps.thumb.jpg.2274978a4f44deb4d424a5c4308b5321.jpggaps1.thumb.jpg.4bc89fd04a1f5a010a0a08bdbf7fd0d4.jpggaps2.thumb.jpg.de8a2c6410998cf4682d72dc5a3c9e9d.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK Update found images online and I think the issue may be the aftermarket tail lights. This image of a Skyline currently at jack phillips jdm has similar sort of gaps. 

What do you guys think?gaps1.thumb.jpg.547ab59b443befe9bb0896b127c2dd32.jpggaps3.thumb.jpg.702212a1fc339ca6dd50a95e1eae5f0a.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pretty sure that's normal, it's the side camera angle and the white paint making it look weird I think.

 

My R33 has the same sort of gap aswell if I look at it from a similer angle. Mines purple with a black boot so not as noticable.

Edited by ossy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Ossy, 

Yeah not sure mate, looking online at heaps of photos some have the gaps and some don't. 

Do you have a photo of yours you can share for the group?


Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's always bugged me aswell but I'm sure it's normal. My purple R33 has it and so does my brothers. I've also seen several others at car meets as well.

 

I tried to get a close up of the same angle if it helps.

spacer.png

Edited by ossy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...