Jump to content
  • Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


Recommended Posts

Just picked up my first skyline, an 87 R31 Silhouette Series 1 :) im soo happy to get working in this, not a qualified mech, but its been a dream to work on a car... any help much appreciated on the way! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Allright soo this was a barn find, and grass was growing through it 😂, finally got it started, and found coolant leaking everywhere, from just under the plenum. Coroded busted fittings.

20200513_133531.jpg

 

Edited by NtHL94

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice one! Pretty good first project!

Any full car shots?

Whats wrong with it? What are your plans?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

nice one to bring back from the dead haha good job, long way to go but yeah as prank sadi ad some more pictures with some more info and we can help you get that bad boy back on her feet. nice work mate

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the reply guys! 😁👍, absolutely ill throw more pics up! 😁, managed to get it started and hoble it home 😂...

Man i love the feeling of driving it! 

So far have replaced,

-Sparkplugs

-Coil-Pack

-Leads

-Ignition Module

-Dizzy Cap + Rotor

-Removed garden hedge, growing as a front bumper lip 😂...

-Got the power steering working again

-Full service ...Flushed out coolant, old oil Naaaaasty 😂, replaced fuel, fuel filter and added nulon treatment.

Went to start her today, Now she wont start 😂😥

Cranks but doesnt turn over... 😥

Fuel is going through, very weak spark though, hmmmmm... 

 

 

 

20200523_180002.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could this be the issue? 😂😂, pulled this plug out and found this...

20200523_172323.jpg

Edited by NtHL94

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...