Jump to content
  • Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


Sign in to follow this  
Sign in to follow this  
Jo1079

Microtech lt-8s help...

Recommended Posts

 Hi guys.. recently bought a lt10s for my rb25det that got stolen so I went and bought a lt8s and I've wired up for what I think is correct. I currently don't have a hand controller and am waiting on my USB adaptor to turn up.. car turns like it wants to start it just keeps going.. it's a series 2 rb25det. Gt35/80, 1000cc injectors Spitfires and the rest I'm planning on using the Microtech as a standalone, the green led stays on, Orange stays untill crank and flashes with pulse but the red is also flashing.. just will not fire,  have I missed something? I'm using the stock 6 wire tps, well the 3pot on it anyway. Please help
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes didnt have a problem. But what im also stumped on is the cas has 2 wires and the microtech has 4, and i cant for the life of me find a cas wiring signal output diagram... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, GTSBoy said:

Say what now?

Considering it's a mictotech that doesnt surprise me. It would be in batch fire waste spark and run like crap at the best of times.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So does  the lt10 have a tune in it? For those injectors?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Jo1079 said:

yes didnt have a problem. But what im also stumped on is the cas has 2 wires and the microtech has 4, and i cant for the life of me find a cas wiring signal output diagram... 

Does your car have a normal CAS or some other kind of sensor? Should have 4 wires like so:
R34 CAS
pin 1 = earth
pin 2 = power
pin 3 = 1 deg
pin 4 = 120 deg

R33 Cas

pin 1 = 120
pin 2 = 1
pin 3 = power
pin 4 = earth

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  



×
×
  • Create New...