Jump to content
SAU Community
  • Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


eastsideroy

Bluetooth Issue - My-Car not appearing - 2007 V36

Recommended Posts

Hi guys, trying to suss out the Bluetooth in my car but it seems something is wrong with it.

when I go to pair my phone, my-car does not appear on the pairing screen or my phone. You can see what I mean in the images attached it says “*”, when it should be saying “my-car”.

Any help appreciated

C92064AA-0DFC-4526-AC7D-0BE7F6C78581.jpeg

B4AA2943-8CF1-41E2-9559-C7B075FC4D36.jpeg

Link to post
Share on other sites

I had no idea our vehicles had a "root" button. To think all this time I was paying for it!

Anyway, on a serious note, it seems that the Bluetooth ID of your vehicle has been overwritten by the previous owner (or yourself when sifting through the various settings). You can change that name again though I'm struggling to remember which submenu option it was in the Bluetooth menu. I'll get back to you on that.

Link to post
Share on other sites
10 hours ago, nickcorr said:

Yes pretty much you are looking for * in the bluetooth pairing on your phone..

I have also attached the instructions for the V36 audio that I think you were looking for.

v36-translation2.pdf 3.76 MB · 1 download

Ahh okay, so must be a different problem then as I’m not seeing * pop up on my phones Bluetooth. Could it be because I’m using iPhone X? I seen somewhere that later model phones don’t pair with skylines system.

Link to post
Share on other sites

Damn I got no other phone atm. Would you have any idea why my bluetooth would not be appearing? I've followed the guide setting passcode, entering my phone number etc but no success. Here’s what my Bluetooth info looks like, anything look wrong there?

BA6A1F24-1DF5-4E6B-9637-A6A6662E490C.png

01FACF25-1880-4DB6-9460-3592F8028AA5.jpeg

Link to post
Share on other sites

I suspect the asterisk for the Bluetooth name is an illegal character for Apple perhaps. I still haven't had the chance to go through the menus and determine where you can change the name back to my-car or whatever else you want to call it but that would be the first place I'd look for troubleshooting.

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
On 02/12/2020 at 4:51 PM, eastsideroy said:

Ahh okay, so must be a different problem then as I’m not seeing * pop up on my phones Bluetooth. Could it be because I’m using iPhone X? I seen somewhere that later model phones don’t pair with skylines system.

I had an iPX and it was connecting fine for me. I'll try tonight with my iP12 and see if it still works. I gave up with BT audio since it sounded so eh.

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...