Jump to content
SAU Community
  • Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


Beags

Headlight/Turn Signals not working

Recommended Posts

Hey Everyone, I've tried searching all over for a fix to what I have going on, tried a few things, and still haven't gotten it sorted. So, I figured why not pitch a question to the masses. 
Disclaimer, I am not the greatest when it comes to electrical. 
Currently, My 92 GTS-T Type M has no power to either headlight, or Turn Signal lights. Turn signals do not work on the taillights, but Hazards do. I've replaced the relay inside the Engine bay fuse box, Removed of, and cleaned connection plates of both the turn signal stock located inside the steering column and the headlight turn-switch also. Both of those seemed to be the go-to's to sort other people out, which unfortunately, hasn't helped me. Any other ideas that I can run down, or anyone else have this issue? 

 

Link to post
Share on other sites

I believe the hazard switch is before the stalk, so could be broken connection between them.

But as GTSBoy said, multimeter poking is required.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...