Jump to content
SAU Community
  • Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


R34 GTT Custom Badge Kit


Throttle AUS
 Share

Recommended Posts

On 10/14/2021 at 12:02 PM, PranK said:

What OS / browser?

Chrome/ Windows 10 - its saying Error Code 200

 

On 10/15/2021 at 12:10 PM, robin schembri said:

Just ordered a set will let you guys know what there like.

Thanks Robin, good timing because I was on my way to the post office. Check your email for the tracking number

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share



  • Latest Posts

    • Had a bunch of stuff hydroblasted to make it look a fresh when the engine goes back together heres before and after   
    • I tried to buy all new brake lines for the abs pump and only 3 are available, thinking I might get a set made up 
    • What bloody summer, it's 1o here this morning. I knew Global Warming was a conspiracy to reset the world economy by skinsuit wearing lizard people who unleashed covid via the 5g towers Also....it's not instagram unless you show us pics of your welds. I somehow forgot to take any pics of the repairs I did to the slasher a couple of weeks ago
    • Dear all I hope you guys can help me before i'll throw this Car away. My Power Steering Belt slipped for the third time (one time completely and now the second time "only" half way and straight into the Cooler Fan which made a lovely Sound midway my Trip). I'll bring it to my mechanic to look into this (propably the Car is just cursed and hates me) but i need to drive it to him which takes me a 3 hours drive. The last time a guy from the breakdown service fixed it by relaxing and tightening the belt again, which i tried too, but i've loosen the Bolts according to the DIY FAQ and the P/S Pump won't move at all to loosen the Belt. I've tried pushing, pulling, leverage and even a hammer out of frustration, but the Belt stays tight as is. Can anyone point me in the direction why this Car can't just be easy to work on once?
    • This is the kit I bought  
×
×
  • Create New...