Jump to content
SAU Community
  • Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


Problems With Ecu


Recommended Posts

I purchased a 94 r33 gts-t about 3 months ago and it was already fitted with an Apexi AVC-R dash-mounted ECU. Its been working fine but for the past week or so it flashes on and off quite regularly. It hasnt affected the memory of the ECU at all and i have gone over the wiring and everything appears fine. Has anyone had any similar experiences with a similar ECU? Is it likely to be a problem with the wiring or is it possible the ECU is on the way out?

Link to comment
Share on other sites

I think you posted this in the wrong section.

Avc-r is a boost controller not an ecu.

Im not sure about the wiring but im guessing it would have, permanent pwr wire, switched(ign), ground & solenoid.

If its cutting in and out without losing its settings it sounds like the ignition wire may be loose or if it has a fuse that may be loose. Check all your connections again. How are the connected? crimp terminals, soldered?

If you have a multimeter check for continuity, etc. or maybe take it to an auto sparky

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share



×
×
  • Create New...