Jump to content
  • Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


Samtronic

R34 V Spec Attesa Problem(Locked Wheels)

Recommended Posts

Hello,
i have a R34 GTR V spec and using Emtron ECU
how ever i have the A-LSD 4WD lights in my dash and the car wont move anywhere unless i remove the shaft to run RWD
i am getting Code 72 and 12(i guess from some readings 12 is nothing in V Spec but  i maybe wrong)
the Emtron Runs Analog output so i made sure i run the same voltage from TPS output to the ATTESA ECU with IGN key on
but it still trigger erros in dash once starts,i did a bridge wire from ecu using the same method but still errors.
the weird thing that when engine starts the voltage go different from in the attesa ecu than the tps output or ecu output..even with a bridged wire.

any thoughts what could be wrong there ?

Thanks.

Sam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...