Jump to content

wises

Members
  • Content Count

    97
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Community Reputation

2 Neutral

About wises

  • Rank
    Rank: RB20DET
  • Birthday 03/23/1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Wodonga

Previous Fields

  • Car(s)
    M35 Stagea
  • Real Name
    matt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Car looks awesome! last last pic is a pissa!
  2. I've always found this site to be the most helpful when it comes to changing wheels. https://www.1010tires.com/Tools/Wheel-Offset-Calculator#
  3. Ok, I fixed my horn yesterday in my S1 GTR, it has an S2 steering wheel, so no dice on the airbag, but! As for the horn, there should be 4 wires going to the steering wheel, the green wire should be the horn active, you can check this with a multimeter/test lamp, test from the chassis to the green wire and you should have 12V there, then while still connected to chassis and the green wire (either with clamps, or a mate) pull the horn fuse in the engine bay, this should take away the 12V, confirming that it's the right circuit. After that you can re -insert the fuse and connect the green wire to the single wire attached to the horn mechanism, this should pull in the horn relay (in engine bay) and sound the horn. I hope this helps as I trolled the 3 threads about this on SAU and various others without answers. The methodology for find the wire is solid, so if the wire colours differ, testing them to ground and removing the horn fuse should determine which one is correct.
  4. I did, a few times, nothing came up :\ nvm... I was on the 34 page...
  5. Got another one series 3 R33 GTR, I've checked http://www.gtr-reigstry.com/ but no dice on this one 6U900BCNR33042103. Your effort is much appreciated
  6. would you mind running 6U900BCNR33040711 please silver series 3 r33 GTR
  7. Want to buy R33 GTR series 2 or 3 (96-98) Colour preference, silver, white, grey, purple, the rest. Reasonable km’s for year, purchase mainly on condition. Can travel on east coast, located in Wodonga (NSW/VIC border). Thanks
  8. price drop $1200, seriously want to off load these rims
  9. Items: OEM 370Z rims with tyres (still good >80%), front rims 18x8+43, rear 18x9+15 Item Condition: small gutter rash on 1x front rim, small/medium gutter rash on 1x rear rim - only gutter rashed rims pictured, the others are fine. Extra Info: selling as they're not great on my 4wd Stagea Contact Details: PM or 0412 990 4 eight eight Price and price conditions: $1400 ono. Also willing to swap for charcoal coloured 18s but must be all the same width and offset to suit M35 Stagea Pics casue I couldn't work out how to add them to the post! http://www.sau.com.a...-oem-370z-rims/
  10. Items: OEM 370Z rims with tyres (still good, but not new), front rims 18x8+43, rear 18x9+15 Item Condition: small gutter rash on 1x front rim, small/medium gutter rash on 1x rear rim - only gutter rashed rims pictured, the others are fine. Extra Info: selling as they're not great on my 4wd Stagea Contact Details: PM or 0412 990 4 eight eight Price and price conditions: $1400 ono. Also willing to swap for charcoal coloured 18s but must be all the same width and offset to suit M35 Stagea Pics casue I couldn't work out how to add them to the post! http://www.sau.com.au/forums/gallery/album/5859-oem-370z-rims/
  11. wises

    OEM 370Z rims

    rims for sale!
  12. Hi all, I've got a Blitz SBC ID installed on my R33, everything was working fine, and I mean fine, was doing everything it should. BUT!! Now something has gone terribadly wrong! The car seems to have dropped down to standard boost despite what i set the boost to on the controller. I have tried the boost on auto, manual at high boost and low boost, but still the car boosts the same. Also messed around with the gain setting but no real love there, I did notice a VERY slight difference in response when controller was set in manual and boost was set to 100, but boost peaked at 9.6psi. An interesting thing to note is that when I have the boost set very low ie. 1psi the alarm trigger on the controller does not activate. Also, I pulled the control box for the unit out (the silver one that you tuck away in the cabin) and checked it over with the multi meter, the box had the needed 12V to the supply and was outputting 12v on the common and what I would guess are the step 1 and step 2 solenoid returns, now when I set the boost to 1 psi and blew with my mouth on the pressure inlet to the unit, there was practically no change in voltage on any pin, cept for a slight dip to 10.5V approx on one of the solenoid feed/returns. Very confusing stuff, I opened up the silver box and checked out inside, nothing burnt or out of the ordinary. My next move is to pull the solenoids out of the engine bay and confirm there operation. Just thought I'd crack this up online and see if anyone has any thoughts or experiences with these units playing like this. A few other things I've tried are: Resetting the controller Unplugging the blitz power meter (also usually connected) Disconnected the actuator feed from the solenoid block to confirm turbo operation, turbo works fine. Setting all channels to 1, nothing happened car still boosted as stock Scramble has been turned off Well that's about all I can think of for now, any help will be greatly appreciated. Cheers!!
×
×
  • Create New...