Jump to content
SAU Community
  • Welcome to SAU Community

    Welcome to SAU Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SAU Community by signing in or creating an account.

    • Start new topics and reply to others
    • Subscribe to topics and forums to get email updates
    • Get your own profile page, build reputation and make new friends
    • Send personal messages to other members.
    • See fewer ads!

    Consider joining our newsletter for the latest content updates

    Click here to register


The V Series Spotted Thread


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Gold Coast spottings....

25/05/11 white coupe, 10.45am, near Bermuda St/Christine Ave, personal plates RI**5

4/6/11 silver coupe, heading south on pacific hwy, before Logan Road exit, plates something to the effect of MW***3

9/6/11 silver coupe, heading south on gold coast hwy in surfers paradise, 810pm....didnt get any other info, saw it last minute :(

earlier that day, saw at 1.30pm, marina mirage area, silver coupe, with rear bar damage :O

Link to comment
Share on other sites

spotted "WPN35V" at eastern creek sunday night , sounded nice and mean , thumbsup.gif,

got some ok footage of it on the skidpan

Ahhh nice to know some 1 seen me at the skidpan thanks for the compliments :) .

Where was your v35 @? i Asume thats your 1 on your display? Nice btw

Link to comment
Share on other sites

spotted a black 300gt sedan going over the harbour bridge today with a blonde girl driving it. the sedans look awesome in black!!

if the girl is on here, stop chewing your nails lol

Edited by zei20l
Link to comment
Share on other sites

Gold Coast. White coupe, plates ***LRS, drove from Miami to Burleigh with him on Thursday ....no love, didn't look my way even when we sat next to each other at the lights :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Spotted this V35 Ex GREDDY TRUST Showcar from Japan (which is for sale BTW, see CarPoint.com.au) minus the rear bar on the Pacific Motorway heading north towards Brisbane around 7am.

Spotted... :-)

Had to freshen the paint on my rear valance.

Only just caught this, so apologies to all that wave - now understand.

Link to comment
Share on other sites

yeh shes ok.

i tell you what.. dont get nan kangs.. raining and going around a bend, oversteerd into a tree.

anybody want the wreck?

Are you braking at all?? Need the brakes?

Link to comment
Share on other sites

zei20l

Rank: RB30E

sure it wasnt a V35?

pretty sure the G35 is LHD

I am an American what can I say or see....V-G 35////LOL

The car was moving pretty fast across the bridge...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



  • Latest Posts

    • Hi Guys, my car issues seem to be going from bad to worse and I’m hoping someone can offer some advice. I’m a Brit and have asked for help on the Brit forums but they’re not as active as they once were.    To save my thumbs I’m just going to copy and paste my posts from the Brit forum. I hope this isn’t considered lazy or rude:- 1st post…… For a while now my dash warning lights on my R34 GTT have been coming on. All of the them. When it happens the car runs like a bag of s**t. I pull over. Turn the car off and back on and the problem goes away. It doesn’t happen again for ages and then all of a sudden the dash lights up and the car is struggling. This has become more and more frequent and it’s now pretty much undrivable. I need to sort this out but don’t know where to start looking. A quick search around the forums and I’m thinking maybe coil packs but I don’t want to just change parts for the hell of it. 2nd post…… Ok the latest in the saga……. I decided to replace the spark plugs and coil packs to eliminate them as the problem. I figured they were over 20 years old and could do with being replaced anyway. I’ve just been out to have a go at changing them but the car won’t start. It turns over fine but won’t fire. I had a replacement CAS here so have swapped that out but it still won’t fire. Pretty sure I’m getting fuel to the injectors as I can smell it! Any ideas? Should the coil pack harness have a constant 12v feed once the ignition is on? Can I test this just by putting a meter across the + and ground pins? Is there a relay or something that should give the harness power once the ignition is on? Any ideas/advice would be appreciated. I’m at my wits end. Don’t know where to start looking really???
    • Hi guys, im a Brit who’s been using this forum for a while. I’m after some help so thought I’d come on and introduce myself. my name is Paddy and I’m an old man (46)! I own an R34 GTT in cloud white. Had it a good few years and do enjoy driving it! Also enjoy the attention it gets.  for those of you who are interested I’ve posted a couple of pics. Not the best pics in the world and they seem to of come out worse than the originals but you get the picture   Will post my issues in the relevant forum. I hope you guys can offer some advice.    thanks. 
    • Started installing the meth kit last night, managed to get it mounted so I could still access the awd resevior. Battery is located on other side I figured this was a nice spot for it. Cheers mates.
    • I saw the E in the model number and stopped thinking. Might not be correct there.
    • As soon as I come on boost that rear housing area, along with all the stuff connected to it will get pretty toasty and I'm not the type to race for a whole 10s or so 😘
×
×
  • Create New...